Reservaties
U kan zowel telefonisch als via de website reserveren. Voor bepaalde behandelingen en arrangementen vragen wij u om binnen de 3 dagen na reservatie een voorschot te storten op rekeningnummer 735-0227252-66 of om dit voorschot binnen te brengen. Uw reservatie is geldig na ontvangst van dit voorschot.

Annulaties met voorschot
Annuleren kan tot 48u voor de behandeling, uw voorschot blijft 6 maanden geldig en wordt niet teruggestort. Annuleert u binnen 48u voor uw afspraak, dan vervalt uw voorschot.

Annulaties zonder voorschot
Indien u door bepaalde omstandigheden niet kunt annuleren, wordt er een kost aangerekend van 50% vande behandeling, met een minimum van 25 euro. Annuleren kan tot 48 uur voor uw afspraak.

Cadeaubonnen
Deze cheques zijn verkrijgbaar op maat en naar ieders budget om iemand aan onvergetelijk moment te schenken. De cadeaubonnen zijn 6 maanden geldig.

Spa sfeer
Privacy en persoonlijk contact vinden wij uiterst belangrijk. Voor een aangename omgeving vragen wij u om uw gsm-toestel uit te schakelen en om niet te roken in de spa. Huisdieren zijn niet toegelaten. Gelieve in de tuin de rust te respecteren. Kinderen onder de 16 jaar zijn niet toegelaten in onze spa.


Openingsuren

Privé-Spa
maandag t.e.m zondag is de spa open van 9u tot 23u
dinsdag en woensdag is de privé-spa gesloten

Schoonheidssalon
maandag, donderdag, vrijdag: 10u tot 20u
zaterdag en zondag: 10u tot 16u
dinsdag en woensdag : gesloten